Ρομαντική διάθεση…

ρομαντική διάθεση

Είδατε ένα πανέμορφο και γλυκούλη φόρεμα μίντι και θέλετε να το αγοράσετε αλλά είναι λίγο ρομαντικό, διστάζετε να το  φορέσετε γιατί δεν ταιριάζει στο στυλ σας. Και όμως ένα ρομαντικό ύφος ταιριάζει σε όλες αρκεί να ξέρετε πώς να το στηρίξετε. Χρειάζεστε λοιπόν, ένα όμορφο ζευγάρι μπαλαρινούλες σε παλ αποχρώσεις, αν έχουν και αξεσουάρ επάνω ακόμη καλύτερα.

Μπορείτε να τις συνδυάσετε με άσπρα και ροζ φορεματάκια και φλοράλ φουστίτσες..Επίσης τα κατακόκκινα σύνολά προσδίδουν ένα ρομαντικό ύφος, φανταστείτε να φοράτε ένα κόκκινο φορεματάκι, κόκκινες μπαλαρινούλες και κόκκινο κραγιον….τέλειο!!

Μη φοβάστε να υποστηρίξετε την ηλικία σας, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για υπερβολικό και επιτηδευμένο look...Ρομαντικό ντύσιμο και ρομαντικό δείπνο, μαγειρέψτε ένα αγαπημένο φαγητό στον άντρα της ζωής σας και εντυπωσιάστε τον και με το φαγητό σας αλλά και με το outfit σας.

Είναι σημαντικό να νιώθουμε αυτό που είμαστε πραγματικά, μία νέα κοπέλα μπορεί να εντυπωσιάσει και με ένα απλό φορεματάκι συνδυασμένο με τις αγαπημένες της μπαλαρίνες, δεν χρειάζονται οι υπερβολές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το παπούτσι μετράει πολύ.

Μία ρομαντική σταρ του Χόλυγουντ είναι για μένα η Τέιλορ Σουίφτ, φοράει ρούχα της ηλικίας της και ποτέ δεν κάνει υπερβολές. Ξέρει τι της πηγαίνει και το υποστηρίζει τέλεια. Πολλές εμφανίσεις της έχουν ρομαντικό ύφος, ακόμη και στο κόκκινο χαλί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις