I love Marc Jacobs!!


Λατρεύω το Marc Jacobs και ότι αυτός δημιουργεί. Πρόσφατα παρουσίασε την συλλογή του για τον χειμώνα και το φθινόπωρο 2012-13, η οποία ήταν από τις πιο όμορφες. Φορέματα και τζάκετ μάλλινα, ασύμμετρα και παντελόνια σε ανδρόγυνο στυλ, μπότες με αγκράφες και περίτεχνα κουμπώματα, αλλά και καπέλα στρατιωτικά..απλά υπέροχα.
Αυτό που λάτρεψα πολύ ήταν οι δερμάτινες μπαλαρίνες του με τρούκς σε σχέδιο γατούλας, αλλά  και τα παπούτσια του με τις παγιέτες για την βραδινή έξοδο του Σαββάτου. Όμως και οι τσάντες του είναι απλά υπέροχες, τεράστιες tote τσάντες αλλά και φάκελοι σε μαύρο ή λευκό χρώμα.
Στην συλλογή του χρησιμοποίησε μεταξωτά υφάσματα, σατέν και καρό για φορέματα και παλτό αντίστοιχα.


Όμως τα παπούτσια του έκλεψαν την παράσταση, τα δερμάτινα μποτάκια του είναι απίστευτα τέλεια, συνδυάζονται με πολλά outfits, όπως φούστες κοντές ή μάξι, φορέματα κοντά ή μακριά αλλά και στενά παντελόνια.

Αλλά και τα πράσινα καστόρινα ankle booties είναι απλά υπέροχα, είναι μοναδικά για μοναδικές εμφανίσεις. Φέτος ειδικά είναι πολύ της μόδας τα ankle booties, και όταν έχουν την υπογραφή του αγαπημένου Marc ακόμα καλύτερα.

Φυσικά τα ρούχα του αγαπητού Marc Jacobs είναι too expensive όμως μην σας πτοεί αυτό, υπάρχει και η οικονομική σειρά του Marc by Marc Jacobs, μην φανταστείτε και τρελά χαμηλές τιμές.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις