Μίλα Γιόβοβιτς...διαχρονική ομορφιά



Μίλα Γιόβοβιτς, πόση ομορφιά πια!! Είναι μία γυναίκα που θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις ως μοιραία, αλλά εγώ θα της έδινα και τον τίτλο της ανατρεπτικής γυναίκας, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, χωρίς να μπαίνει σε καλούπια.


Αυτό που είναι σίγουρο, είναι η αψεγάδιαστη ομορφιά της, τα καταπράσινα μάτια της, τα σαρκώδη απόλυτα φυσικά χείλη της και το καταπληκτικό σώμα της, παρότι είναι μητέρα!
                              

Εδώ σε μία πρόσφατη φωτογράφιση την βλέπουμε να φορά ένα κοραλί άσπρο μαντήλι στο κεφάλι της, ένα μαύρο σύνολο και μία πορτοκαλί καμπαρντίνα.

Το ντύσιμο αυτό είναι για μία ιδιαίτερη έξοδο, θα μπορούσατε να το συνδυάσετε και με μία τσάντα all time classic της Chanel καθώς και με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, κατά προτίμηση σανδάλια.

Μπορείτε να επιλέξετε και peep toe ή γόβες. Μην ξεχνάτε το μακιγιάζ να είναι σε γήινους τόνους και απαλά χρώματα, επιλέξτε ροδακινή αποχρώσεις.

Βέβαια η Μίλα έχει μία διαχρονική ομορφιά που μένει αμετάβλητη στον χρόνο.. Επιλέγει για όλες τις εξόδους outfits πολύ προσεγμένα, παπούτσια και φορέματα από τις τελευταίες συλλογές των αγαπημένων της σχεδιαστών μόδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις