Βροχερή ημέρα...μποτάκια και ομπρέλα σε πρώτη γραμμή



 
Το Φθινόπωρο ήρθε για τα καλά, τα κοντά σορτσάκια και η αμάνικες μπλούζες αντικαταστάθηκαν από τα τζιν και τις φόρμες. Οι μπαλαρίνες και τα σανδάλια έδωσαν την θέση τους στα μποτάκια και τις γαλότσες.


Μου αρέσει πολύ που ο καιρός δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του. Η κάθε εποχή έχει τις δικές της ομορφιές. Δεν είναι ωραίο τον Σεπτέμβρη να έχει 40 βαθμούς και τον Μάρτη να κάνει ψόφο. Φυσικά αυτό δείχνει και τις αλλαγές στο κλίμα και το περιβάλλον.

Αλλά μην ανυσηχείτε σας βρήκα τις πιο όμορφες ομπρέλες Kimmidoll Collections.

Λάτρεψα όλα τα σχέδια με τις γιαπωνεζούλες, γιατί ακόμη και στην βροχή το στυλ μας παραμένει αμετάβλητο.



Το Φθινόπωρο έχει κάτι το μελαγχολικό και δεν ξέρω σε παίρνει και λίγο από κάτω, άσε που μας πιάνει και μία μανία με την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, από καλοκαιρινή σε φθινοπωρινή. Τι θα φορέσουμε φέτος, ποιές είναι οι νέες τάσεις..μην αγχώνεστε απλά να είστε ο ευατός σας.

Για φέτος το Φθινόπωρο θέλω να αποκτήσω ένα όμορφο και σούπερ στενό τζιν, φυσικά έχω βάλει στο μάτι και ένα ζευγάρι oxford style παπούτσια, που θα ταιριάζουν απόλυτα με τα αγαπημένα μου μπλουζάκια.

Εννοείτε ότι δεν αγνοώ τις αγαπημένες μου μπαλαρινούλες, που κάθε χρόνο θέλω να εμπλουτίζω την ντουλάπα μου με ένα διαφορετικό χρώμα.

Αλλά και τα sneakers είναι μία λατρεία της εποχής, αφού φοριούνται σχεδόν με τα πάντα, με τζιν φυσικά, με φούστα, με φόρεμα, με όλα. Πάντα δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Καλό Φθινόπωρο λοιπόν και να το χαρείτε όσο μπορείτε περισσότερο. Η κατάλληλη εποχή για βόλτα με το ποδήλατο και για περπάτημα.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις