Τα αγαπημένα παπούτσια του χειμώνα


Τον χειμώνα οι επιλογές που έχουμε για τα παπούτσια είναι πιο πολλές από ότι το καλοκαίρι. Προσωπικά έχω ξετρελαθεί με τις ankle boots, τις αγαπημένες μου δερμάτινες μπότες και τα oxford style παπούτσια που προσδίδουν το ανδρόγυνο στυλ.


 Ankle boots

Εάν θέλεις να πετύχεις ένα στυλ σαν αυτό της Kate Moss και της Rosie Huntington- Whiteley, τότε σε συμβουλεύουμε να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου τα ψηλοτάκουνα ankle boots. Από animal print μέχρι μαύρα, μυτερά σουέντ και δερμάτινα, φέτος τα ψηλοτάκουνα ankle boots είναι τάση.

Το αρχαιότερο και πιο διαχρονικό ύφασμα για μπότες δεν είναι άλλο από το δέρμα. Με τις πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες, τα σανδάλια και τα πέδιλα κλειδώνονται στη ντουλάπα και τη θέση τους παίρνουν τα αθλητικά παπούτσια, οι μπαλαρίνες και φυσικά οι άκρως χειμωνιάτικες μπότες. Εκκεντρικές, σε όλα τα χρώματα, μήκη και σχέδια, με κορδόνια, αγκράφες, ψηλοτάκουνες ή φλατ, οι δερμάτινες μπότες είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες και περιστάσεις. Αποτελούν μία από τις εύκολες λύσεις για τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να εντυπωσιάσουν, αφού συνδυάζονται με οτιδήποτε, όπως φορέματα, φούστες, εφαρμοστά παντελόνια και Jeans. Από τη λαμπερή κόκκινη μέχρι τη σκοτεινή μαύρη εκδοχή τους, οι δερμάτινες μπότες είναι must.

Μπορεί να είναι εμπνευσμένα από το ανδρόγυνο λουκ, όμως φέτος έρχονται πιο θηλυκά από ποτέ! Το μυστικό για να δημιουργήσεις το τέλειο girly σύνολο με τα αγαπημένα σου oxford shoes είναι η floral μίνι φούστα.
Συνδύασε το φλαράλ κομμάτι με ένα denim πουκάμισο- που είναι super trend- και ένα γούνινο πανωφόρι και αποθέωσε την συνολική σου εμφάνιση ποντάροντας σε ένα οπάκ καλσόν ή καλτσάκια που φτάνουν ως τον αστράγαλο. Τα oxford ταιριάζουν τέλεια με το συγκεκριμένο λουκ και δίνουν μια σοφιστικέ πινελιά σε ένα κοριτσίστικο σύνολο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις