Το rock street style της Cara Delevingne


Είναι η νέα Kate Moss, αυτό τον χαρακτηρισμό της δίνουν στυλίστες και fashion editors. Ο λόγος που λατρεύω την Cara Delevingne είναι για το rock στυλ της. Λατρεύει  τα δερμάτινα jackets, το μαύρα booties, τα leather leggings και τα αξεσουάρ με τρουκς και αλυσίδες. Φυσικά λατρεύει και τους ροκ τραγουδιστές….

Ας μην ξεχνάμε το rock street style του σήμερα είναι πιο glamorous από ποτέ και στηρίζεται στις λεπτομέρειες, στο δέρμα πάνω από το μεταξένιο φόρεμα, στο οπάκ καλσόν μέσα από τη girlie φούστα, στα booties κάτω από το κοστούμι της δουλειάς. Τα σκούρα βερνίκια, τα καπέλα και τα chunky κοσμήματα ολοκληρώνουν με επιτυχία τη συγκεκριμένη τάση.

Η Cara Delevingne παραμένει κομψή ακόμα και όταν χαλαρώνει κάνοντας βόλτες στην πόλη. Σε πολλές της εμφανίσεις εκτός πασαρέλας την έχουμε δει να επιλέγει το ροκ στυλ στο ντύσιμο της αφού είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της. Λατρέυει την ροκ μουσική και το δείχνει με πολλούς τρόπους.

Πρόσφατα την είδαμε να φορά το αγαπημένο της T-shirt, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και για παπούτσια επέλεξε δερμάτιναμποτάκια.

Σε μία άλλη έξοδο, επέλεξε να φορέσεις τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα μποτάκια σε συνδυασμό με την κλασική τσάντα Chanel όπου της πρόσθεσαν μια σοφιστικέ πινελιά στο ντύσιμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις