Χειμώνας 2014: Οι πιο cool μπότες της σεζόν

 
Η πτώση της θερμοκρασίας σημαίνει και την επιστροφή του πιο στυλάτου αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από τις αγαπημένες μου μπότες. Και τα catwalks μας έδωσαν μερικές καταπληκτικές ιδέες για τις μπότες της σεζόν.





Σε πολλά μήκη, με τα υλικά τους να ποικίλλουν από τη ζεστή γούνα έως το πολυτελές δέρμα φιδιού, οι biker boots επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, με στόχο να σε συνοδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στις εμφανίσεις σου.
Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές τις πρότειναν ανεπιφύλακτα με πρωινά, αλλά και άκρως βραδινά και επίσημα outfits, με διαφορετικές αναφορές και στυλ.
Χρηστικές για το χειμώνα και εντυπωσιακές από μόνες τους ως item, εμπλουτίζουν και το πιο απλό και λιτό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Επένδυσε φέτος σε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες από το spartoo που αρμόζουν στο στυλ σου και εντυπωσίασε σε κάθε σου εμφάνιση.
Over heels
Μπότες ψηλοτάκουνες από δέρμα ή καστόρι είναι η τέλεια επιλογή για όλο τον χειμώνα. Σας χαρίζουν έξτρα πόντους και σας ανεβάζουν τη διάθεση όσο η θερμοκρασία πέφτει. Mπορείτε να τις φορέσετε  με κολάν και μίνι φούστα σε άλφα γραμμή, για πιο πρωινές εμφανίσεις ή με ένα φόρεμα για τις βραδινές σας εξόδους. Ιδανικά συνδυάζονται με μίντι φορέματα και overisize παλτό, για ένα πιο preppy look.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις