Φέτος οι μπότες είναι infashion και αυτό μας αρέσει..


Οι επιλογές είναι πολλές. Σίγουρα μία βόλτα στην αγορά θα σας μπερδέψει αρκετά. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στο ύψος της μπότας, στο χρώμα, στο δέρμα, στο τακούνι και φυσικά στο στιλ. Εσείς πρέπει να βρείτε το ζευγάρι που ταιριάζει στα πόδια σας και στο ύψος και φυσικά να αντιπροσωπεύει το στιλ σας.






Μπορεί να σας αρέσουν οι over-the-knee μπότες και να τις θεωρείτε sexy, ωστόσο ταιριάζουν σε κοπέλες που έχουν αδύνατα πόδια και είναι ψηλές.  Οπότε δεν είναι για όλες, απλώς μπορείτε να βρείτε στο ύψος που ταιριάζει στο στιλ σας και που μπορείτε να το υποστηρίξετε.
Εμένα τα αγαπημένα μου παπούτσια είναι οι μπότες τις Kickers που βρήκα στο spartoo.

Επίσης τα biker boots ταιριάζουν σε όσες υποστηρίζουν το μοντέρνο και το rock στιλ. Πολλές επώνυμες σταρ του Hollywood επιλέγουν στις πρωινές βόλτες τους στη Νέα Υόρκη τις biker boots, οι οποίες ταιριάζουν είτε με αθλητικό outfit είτε με στενό πολύ στενό τζιν, σχεδόν να μην αναπνέεται.

Εδώ που τα λέμε το τζίν πρέπει να είναι τόσο στενό όσο ίσα-ίσα να κινούμαστε. Εντάξει μην σας πιάνει πανικός απλώς πιστεύω ότι ένα στενό τζιν είναι απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας.

Τα φετινά σχέδια σε μπότες είναι πραγματικά υπέροχα, πολλές επιλογές για όλα τα στιλ και το ύφος που επιθυμούμε. Η επιλογή είναι δική σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις