Sneakers και φούστα πάνε μαζί;

Ίσως από τους πιο μοδάτους συνδυασμούς. Οι κανόνες πλέον στη μόδα έχουν αλλάξει και βλέπουμε πλέον τα sportive sneakers να ‘’εισβάλλουν’’ σε όλα τα looks σας και ιδιαίτερα στα girly outfits σας.
Το στιλιστικό αποτέλεσμα που δημιουργούν είναι απόλυτα μοδάτο, χαριτωμένο και σίγουρα γεμάτο άνεση. 

 Πολλές fashion bloggers ανά τον κόσμο, έχουν υιοθετήσει αυτό το outfit, γιατί όπως λένε τις βοηθάνε να είναι κομψές αλλά ταυτόχρονα και στιλάτες στην καθημερινότητα τους.
Ανάλογα με τη φούστα που θα τα συνδυάσετε αλλά και το χρώμα ή σχέδιο που θα επιλέξετε στα sneakers σας, μπορείτε να δώσετε το ύφος και το χαρακτήρα που θέλετε στις εμφανίσεις σας.

Έτσι, για παράδειγμα συνδυάστε τα με την κλασσική pencil φούστα της καθημερινότητας και δώστε την απαραίτητη χαλαρή διάθεση ή με τη μίνι φούστα σας και κάντε το look σας ακόμη πιο χαριτωμένο και κοριτσίστικο. Άλλωστε φέτος οι pencil φούστες είναι το must have κομμάτι που καμιά μας δεν πρέπει να μην αποκτήσει.

Φυσικά τα αγαπημένα μου sneakers που δεν είναι άλλα από τα Converse, θα είναι η επόμενη αγορά μου για φέτος την άνοιξη. Θα τα συνδυάσω με την αγαπημένη μου pencil πολύχρωμη φούστα μου και με το λευκό μου t-shirt.
Δοκιμάστε τα λοιπόν στις εμφανίσεις σας και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις