Το αγαπημένο λευκό t-shirt

Δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας, χειμώνα-καλοκαίρι. Μόνο του ή μέσα από πουλόβερ, πουκάμισα, το λευκό t-shirt μπορεί α φορεθεί όλο το χρόνο, σε κάθε στιλ, για οποιαδήποτε εμφάνισή της. Όλα εξαρτιούνται από το συνδυασμό που θα κάνετε.

Με ένα εφαρμοστό παντελόνι υφασμάτινο ή δερμάτινο και ένα μαύρο σακάκι, είναι ιδανικό για το office look σας, με μία pleated φούστα και ένα μεσάτο jacket τέλειο για ρετρό εμφανίσεις, με ένα glam ζακετάκι, ένα δερμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι πέδιλα είναι ιδανικό για rock, βραδινά looks.
Φέτος θα αποτελέσουν θέμα προς συζήτηση τα σανδάλια της Birkenstock και δεν θα είναι και άδικο, αφού τα σχέδια της Γερμανικής εταιρείας είναι απλά και ευκολοφόρετα, με πολύ δόση στιλ που τα κάνουν ακαταμάχητα.
Οπότε μην ξεχάσετε συνδυάστε άψογα και αρμονικά το αγαπημένο σας t-shirt με το λατρεμένο σας τζιν παντελόνι και τα σανδάλια της Birkenstock.
Θα προτιμούσα να τα αγοράσετε σε πολλά χρώματα και σχέδια για να τα συνδυάστε καλύτερα και να έχετε πιο πολλές επιλογές.
Κορίτσια μην ξεχνάτε ένα απλό outfit μπορεί ταυτόχρονα να είναι και εντυπωσιακό αν το συνδυάσετε όμορφα με τα απαραίτητα αξεσουάρ.
Δαχτυλίδια, βραχιόλια και oversized κολιέ φέτος «έπαιξαν» πολύ οπότε επιλέξτε ότι σας αρέσει και σας ταιριάζει στο στιλ σας!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις