Sping time: βάλτε τα floral prints στην γκαρνταρόμπα σας



Είναι ξανά στη μόδα και γι αυτή τη σεζόν και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος!
Από τα αγαπημένα prints της Άνοιξης αποτελούν τα λουλούδια και τα floral σχέδια που πέρα από  ένα απόλυτα μοδάτο αποτέλεσμα, μας φτιάχνουν τη διάθεση και βάζουν χρώμα στις εμφανίσεις μας με τον πιο στιλάτο κι ευχάριστο τρόπο.

 Είτε επιλέξετε τα μεγάλα λουλούδια είτε τα πιο διακριτικά σχέδια, σίγουρα θα πετύχετε looks που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τη νέα σεζόν οι οίκοι τα τίμησαν ιδιαιτέρως στις συλλογές αναδεικνύοντας τα σε μία διαχρονική πλέον τάση που δεν μπορεί να λείπει από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Θα τα δείτε σε ανοιχτόχρωμο φόντο όπως το κομψό λευκό, σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και σε σκουρόχρωμο φόντο όπως το elegant μαύρο χρώμα.

Η επιλογή του μεγέθους των λουλουδιών και των floral σχεδίων θα πρέπει να γίνει με βάση το σωματότυπό σας καθώς θα πρέπει να έχετε στο νου σας πως αν επιλέξετε μεγάλα λουλούδια σε σημεία με παραπανίσια κιλά, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό.


Αν σας λείπει λίγο… ύψος, καλύτερο είναι να αποφύγετε τις πολύ μακριές φούστες και τα μακριά φορέματα μιας και κρύβουν τα πόδια και χάνουν έτσι την προοπτική του ύψους. Αν έχετε μια κομψή σιλουέτα, τολμήστε το μίνι (ή ακόμα και το shorts), αλλιώς μια φούστα πάνω από το γόνατο είναι η καλύτερη επιλογή.

Συνδυάστε ένα floral outfit με πολλά είδη παπουτσιών, όπως μπαλαρίνες, πέδιλα, εσπραντίγιες και μοκασίνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις