Nέα Sea Flower Bronzing Powder ΚΟΡΡΕΣ...για την απόλυτα φωτεινή, φυσική, ηλιοκαμένη όψη!

 
Μία νέα τεχνολογία που χαρίζει μεταξένια υφή στο προϊόν και καθαρή λάμψη στην επιδερμίδα, οι ευεργετικές ιδιότητες ανθών από το βυθό της θάλασσας και ένας μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων υπογραμμίζουν τη νέα Sea Flower Bronzing Powder της ΚΟΡΡΕΣ και την απόλυτα φωτεινή, φυσική, ηλιοκαμένη όψη.


Η νέα bronzing powder βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία πολυεπίπεδης επεξεργασίας της υφής της με πολλαπλά οφέλη. Η αρχικά υδάτινη βάση του προϊόντος μετατρέπεται σε ανάλαφρα κρεμώδη, ομοιογενή υφή, που τελικά καταλήγει σε αίσθηση αέρινου μεταξένιου πέπλου κατά την εφαρμογή. Τα χρώματα είναι έντονα, καθαρά και εξαιρετικής απόδοσης, ενώ η εφαρμογή είναι άνετη, απαλή, με διάρκεια, χωρίς να επιβαρύνεται ή να «στεγνώνει» η επιδερμίδα.

Το χρωματιστό φιλμ «ενσωματώνεται» ομοιόμορφα με την επιδερμίδα, καθώς εκπέμπει μοναδική λάμψη και ζωντάνια.
Το εκχύλισμα Άλγης αναλαμβάνει την περιποίηση της επιδερμίδας –πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και Ω-3 λιπαρά, ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης και την ελαστικότητά της. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ανάπτυξης των προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ, η νέα bronzing powder προσφέρει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα, χάρη και στην απουσία ορισμένων συνθετικών ενώσεων*.

Η παλέτα των έξι αποχρώσεων δίνει την επιλογή συνδυαστικής ή μεμονωμένης χρήσης, ανάλογα με την επιθυμητή ένταση του τελικού αποτελέσματος. Σε κάθε περίπτωση, η Sea Flower Bronzing Powder αναδεικνύει την υγιή, φωτεινή, ηλιοκαμένη όψη του προσώπου πολύ νωρίτερα από τις ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.
 
* FREE-OF paraben, mineral oil, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις