Αυτές τις μπότες θέλουμε να φορέσουμε φέτος



Από τη δεκαετία των 60's μέχρι σήμερα, η μπότα πάνω από το γόνατο δεν παύει να κλέβει τις εντυπώσεις και να αποτελεί ένα απο τα πιο σέξι παπούτσια που έχουμε δει ποτέ.
Οι μπότες είναι όπως κάθε χειμώνα στο επίκεντρο, έτσι και φέτος. Χοντρά τακούνια, δέρμα και φτάνοντας μέχρι το γόνατο, τις είδαμε να φοριούνται από πολλές celebrities εγχώριες και εξωτερικού.


Σίγουρα ωστόσο, η over the knee μπότα αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θέλει προσοχή στο πώς θα το συνδυάσεις. Φοριούνται άνετα με φούστες αλλά και πάνω από στενά παντελόνια, με το δερμάτινο jacket σας και με την αγαπημένη σας μικροσκοπική τσάντα.


Αφήνοντας για λίγο τις εφαρμοστές και τις over-the-knee boots, η ψιλή μπότα κολακεύει το πόδι και δίνει έμφαση στην άνεση, ακόμα και αν πρόκειται για ψηλοτάκουνα.

Επιλέξτε αποχρώσεις του ταμπά, του πράσινου και του γκρι. Ωστόσο μην ξεχνάτε το αγαπημένο και κλασσικό μαύρο. Ένα ζευγάρι μαύρες μπότες είναι το must have κομμάτι, που θα πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουν στην ντουλάπα τους. Τις είδαμε να τις φοράνε και σε πολλές street εμφανίσεις που απογείωσαν το street style.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις