AQUA VITA SERUM: Ανεξάντλητη ενυδάτωση σε βάθος!


Άμεση & Εντατική Ενυδάτωση σε Βάθος - Πρόληψη της Πρόωρης Γήρανσης - Αναζωογόνηση - Ολιστική Φροντίδα - 98% Φυσικά Συστατικά. Το νερό είναι το βασικότερο συστατικό του οργανισμού μας, αφού αποτελεί το 70% του σώματός μας.
Το νερό είναι το βασικότερο συστατικό του οργανισμού μας, αφού αποτελεί το 70% του σώματός μας. Η βαθιά ενυδάτωση βελτιώνει τις λειτουργίες του δέρματος, διατηρεί ακέραιο  τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει τον φυσικό του αμυντικό μηχανισμό, αφήνοντας την  επιδερμίδα πιο φρέσκια και απαλή, και λιγότερο ευάλωτη στην πρόωρη γήρανση.

Η APIVITA παρουσιάζει τον νέο μοναδικό ορό ενυδάτωσης AQUA VITA SERUM με υαλουρονικό οξύ και φυτοενδορφίνες λυγαριάς, που προσφέρει  βαθιά και στοχευμένη ενυδάτωση για 24 ώρες!

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, και με φυσική σύνθεση που αγγίζει το 98%, το νέο AQUA VITA SERUM αποκαθιστά &  επανενεργοποιεί τη σωστή λειτουργία όλων των φυσικών μηχανισμών ενυδάτωσης της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση και εντατική ενυδάτωση σε βάθος, πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, αναζωογόνηση και ολιστική φροντίδα.

Με την επαναστατική σύνθεσή του διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, αποτελώντας έτσι την πιο εντατική «θεραπεία» ενυδάτωσης με τα μέγιστα αποτελέσματα για την υγεία, τη φρεσκάδα και την απαλότητα καθώς και την προστασία και διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για τη σωστή προετοιμασία αλλά και για την ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας.



Το νέο AQUA VITA SERUM προσφέρει:

Άμεση και εντατική ενυδάτωση σε βάθος σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας και διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας για 24 ώρες

- Με  Υαλουρονικό Οξύ  σε 3 διαφορετικά μοριακά βάρη, εξασφαλίζοντας την διείσδυση του σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας.

- Με Φυτοενδορφίνες Λυγαριάς:  Η λυγαριά είναι ένας αρωματικός θάμνος που αναπτύσσεται στην περιοχή της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Περιέχει φυτο-ενδορφίνες παρόμοιες με αυτές που παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό και έχει ενυδατικές, συσφυγκτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

- Με Βιοδραστική Αλόη: Πηγή βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων αλλά και αμινοξέων διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, βελτιώνει τη λειτουργία των ιστών και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.

- Με Βρώμη και Λεκιθίνη δεσμεύει την υγρασία και μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού χαρίζοντας απαλότητα στην επιδερμίδα.

Πρόληψη της πρόωρης γήρανσης- Αντιοξειδωτική και φωτο-προστατευτική δράση

- Με το βραβευμένο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, μια καινοτομία της APIVITA (8 ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ).

- Με έγχυμα από 3 είδη σιδεριτών (Ελληνικό Τσάι του βουνού):
Το νερό της σύνθεσης του προϊόντος έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από 3 είδη σιδεριτών, το ελληνικό τσάι του βουνού (Sideritis scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raiseri), μία ακόμη καινοτομία της APIVITA.

Ο συνδυασμός των 3 αυτών συγκεκριμένων σιδεριτών προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και το οξειδωτικό στρες, αυξάνοντας την ζωτικότητα των κυττάρων και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αναζωογόνηση & Ολιστική Φροντίδα

- Με 100% καθαρό βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι (Geranium Graveolens):
Το γεράνι επιδρά ευεργετικά τόσο στο δέρμα όσο και στη διάθεση. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες (δερματίτιδα, έκζεμα), έχει επουλωτικές ιδιότητες, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, αναζωογονεί, δίνει λάμψη και συνολικά εξισορροπεί την επιδερμίδα. Όσον αφορά στη διάθεση, τονώνει, αναζωογονεί, δρα ως χαλαρωτικό του νευρικού συστήματος, χαρίζει ευεξία και ισορροπία στον οργανισμό.


Το νέο AQUA VITA SERUM είναι δερματολογικά ελεγμένο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ ΔΕΝ περιέχει PARABENS, ΣΙΛΙΚΟΝΗ, ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ, ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ, ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΚΥΚΛΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ & ΝΙΤΡΟΜΑΣΚΕΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις