Culottes!!


Οι culottes και το πόσο στιλ μπορούν να προσθέσουν στις εμφανίσεις μας είναι κάτι που άλλωστε συνειδητοποιούμε καθημερινά τόσο σε looks που βλέπουμε γύρω μας όσο και σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά street style.


Εντυπωσιακές και αέρινες, οι παντελόνες αυτού του τύπου αποτελούν εγγύηση για σύνολα που θα τραβήξουν την προσοχή, συχνά όμως μας προβληματίζουν ως προς το αν θα καταφέρουμε να τις υποστηρίξουμε, προφανώς λόγω ύψους.

Επειδή όμως πρόκειται ξεκάθαρα για ένα κομμάτι που αξίζει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε ορισμένα κολπάκια που θα μας βοηθήσουν να το αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη κι αν ανήκουμε στις πιο μικροκαμωμένες φιγούρες.

Ένα ρούχο μπορεί να δείχνει εντελώς διαφορετικό επάνω στην κρεμάστρα απ’ ό,τι όταν φορεθεί, ειδικά όταν μιλάμε για κάτι ιδιαίτερο όπως τα παντελόνια τύπου culottes.

Επιστρατεύστε τα τακούνια σας. Και μάλιστα κάποια που θα τραβήξουν την προσοχή. Ένα ζευγάρι heels ή ένα εντυπωσιακό mule είναι μάλλον η τέλεια λύση ώστε να δείχνετε πιο ψηλή χωρίς να κουράζεστε. Βρήκα πολύ ωραία γυναικεία παπούτσια mule εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις